Megtalálták a Kaposváron eltűnt 11 éves kisfiú holttestét

Megtalálták a Kaposváron eltűnt 11 éves kisfiú holttestét szombaton délelőtt. Sajtóértesülések szerint a gyermeket agyonverték.

hirdetés

Pálné Gergely Mónika, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője a hírt az MTI-nek nem erősítette meg, mindössze annyit mondott: a rendőrség szombaton 14 órakor rendkívüli sajtótájékoztatót tart a kisfiú eltűnésével kapcsolatos fejleményekről.
A kisfiú eltűnését a nevelőanyja hétfő éjjel jelentette be a rendőrségen. Ezt követően a kaposvári rendőrök a megyei rendőr-főkapitányság állományával kiegészülve nagy erőkkel kezdték meg a kutatást a fiú után. A bejelentés szerint a fiú hétfő este a kaposvári Tesco parkolója mögötti játszótérről 19 óra körül tűnt el.
A rendőrök mellett önkéntesek – családtagok, ismerősök és civil segítők – is keresték a gyermeket. Átkutatták az áruház melletti Malom-tó környékét, majd pénteken az egyik internetes közösségi oldalon előző nap megjelent felhívásra több mint százan kutatták át a Kaposvár melletti Deseda-tó környékét, eredménytelenül.