Melegedőn balhézott a szatírkodásért elítélt férfi

Miután szexuális bűncselekmények miatt elítélték és letöltötte büntetését, K.-t a pécsi hajléktalanszállóról kellett kidobni nemrég, mert inzultálta az ottaniakat – közölte az intézmény vezetője. 

hirdetés

A férfi a napokban tért be a Támasz Alapítvány nappali melegedőjébe, ahol mindenkibe belekötött – mondta lapunknak Hajdu Krisztián, az alapítvány vezetője.

– Nagyon agresszív volt, a dolgozókkal kötözködött, a nőket sértegette. Egyiküknek nagyon durván odaszólt, ezért ki kellett dobni a melegedőből – tette hozzá a vezető, aki szerint nem ez volt az első eset, hogy gondok adódtak a 35 éves férfival, korábban ugyanis azért balhézott, mert szerinte ez egyik takarítónő megleste, ahogy ő zuhanyozik. Ez annak fényében igencsak meglepő, hogy a férfit már többször elítélték szeméremsértésért.

zsolnay
Legutóbb itt látták

2013 novemberében azért kapott letöltendő börtönbüntetést a Pécsi Törvényszéktől, mert a Zsolnay-negyedben és a pécsi egyetemen mutogatta magát, nyilvánosan maszturbált. A férfi eddig ötször volt büntetve. 17 évesen, 1999-ben kezdte mutogatni magát, azóta négyszer szemérem elleni, egyszer erőszakos közösülésért ítélte el a bíróság.