Mesés hétvége a Pécs TV-vel + Galéria!

A Művészetek és Irodalom Háza a Népmese napja alkalmából három napig tartó programot szervez. A Pécs TV mesélői is fellépnek szombaton.

hirdetés

GALÉRIA A SZOMBATI NAPRÓL. KLIKK IDE!

Pénteken – az egész nap zajló verseny miatt  este hat órától a Laci királyfit láthatja a publikum a MárkusZínház előadásában. Szombaton, október 1-jén kézműves foglalkozások, Ki mit tud? vetélkedő várja a kicsiket és a nagyokat.

Dr. Gombos Péter előadásának jóvoltából a szülők megtudhatják azt is, hogy mikor és mit meséljenek a gyerekeknek, Birkás Béla pszichológus mesékről, rajzelemzésről beszél majd. Szombaton lesz Muzsikás babusgató és kalandjáték is.
A Pécs TV 1 csepp mese műsorának mesélői pedig 11 órától lépnek majd a pódiumra.

Itt lesz Utasi Árpi, a 2007-es „Csillag születik” verseny nyertese is, este pedig Sebestyén István felnőttmeséi hangzanak el – szigorúan 18 éven felülieknek.

Vasárnap szintén folytatódik a program: „A fából faragott királyfi” címmel a GoBe társulat beavató táncszínházi foglalkozást tart, s Mosonyi Tamás képzőművész művészetpedagógiai programot rendez. Lesz filmklub, mesebáb-készítés és meseillusztráció-kiállítás is.