Mesés Nick udvar

Csodás itt az akusztika

2013-as felújítása óta ez a második adventi időszak, hogy élettel – árusokkal, kórusokkal, kellemes programokkal – telik meg a meseszép Nick Udvar.

hirdetés

Csizi Péter, Pécs országgyűlési képviselője szerint egy évvel ezelőtt még a passzázs megismertetése volt a város célja, azonban a rendszeres programoknak köszönhetően mára már közkedvelt helyszínné vált a belváros szívében lévő kis ékszerdoboz.

Az idei adventi időszakban újból karácsonyi színekben és fényekben pompázik a Pécs Holding kezelésében lévő Nick Udvar. A gyönyörű dekoráció mellett december 5-től 23-ig minden nap kézművesek várják az udvarba besétálókat. Az adventi időszakra hősugárzók kerültek telepítésre a passzázson, hogy ne csak forró teával és forralt borral melegedhessenek a betérők. A gyermekek tavalyi kedvence, az interaktív padlóvetítős játék idén is december 5-től január 5-ig várja a szórakozni vágyókat minden szombaton és vasárnap délután 4 órától 7 óráig.

December hatodikán 17 órától személyesen a Nickulás és segítői várják a gyermekeket a Nick Udvarban egy-egy közös fotóra és egy kis ajándékkal.
A zenebarátok a Leőwey Női Kar adventi koncertjét hallgathatják meg a Nick Udvarban december 7-én 16 óra 15 perctől, majd december 12-én a Campanella Gyermekkar, az Europa Cantat hivatalos nagykövet kórusa, ad koncertet a passzázson.