Mi lesz Harkány adósságával?

Hétfőn Tállai András államtitkár hivatalában fogadta Tiffán Zsolt országgyűlési képviselőt és Baksai Tamást, Harkány fideszes polgármester-jelöltjét.

A felek áttekintették Harkány város adósságállományának számait. Tállai András a munkamegbeszélésen elmondta, március 10-e előtt nem lesz döntés Harkány adósság-konszolidációjának mértékéről, így alaptalanok azok a nyilatkozatok és feltevések,hogy február 28-án megállapodás lesz. A felek egyetértettek abban, hogy a harkányi választások után folytatják a tárgyalásokat, és együttműködnek azért, hogy az adósság-konszolidáció után finanszírozható legyen a város.

hirdetés

Hirdetés

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. ITT ugy látszik mindenki ajelenlegi polgár mestert akarja kicsinálni csak azért hogy el tusolják arégi slepp ügyeit pedig ajelenlegi megpróbált a becsület útján elindulni de nálunk nem a becsület számit ebben az országban hanem az hogy a mindig a hatalmon lévő politikát szolgáld ki ha nem akkor el vagy veszve miden város megkapta a segélyt csak harkány nem ez megint attól függ ki lesz a polgármester?

Comments are closed.