Motoros találkozó – ingyenes koncertekkel

Olcsó étellel, itallal, árnyas sátorhelyekkel és rock-koncertekkel várják a szervezők az érdeklődőket péntektől vasárnapig a South-Western Bikers szokásos évi motoros találkozójára, a magyaregregyi strandra. A rendezvényre idén is ingyenes a belépés.

hirdetés

A strand a községtől pár száz méterre, az erdő szélén található, a patak mentén, mivel pedig a táborhely is itt van, így lehetőség kínálkozik akár közvetlenül a medence partján sátorozni. A strandon egy kőből épült étterem-kocsma, kerthelyiség és sörsátor is várja a résztvevőket.

A messzebbről érkezőknek érdemes tudni, hogy a helyszínről könnyen megközelíthető Pécs mellett Orfű, Abaliget, Sikonda és számos más érdekes kirándulóhely, mint például a néhány száz méterre található Máré vára is – hívják fel a figyelmet a szervezők.

A találkozón a rockzenék kedvelői is megtalálhatják számításukat: a kezdőnapon, pénteken este nyolctól az OMC nevű formáció lép fel. Két órás koncertjüket követően a CS.Í.T. áll a közönség elé, a nap levezetéséről végül a Brockolee nevű bulizenekar gondoskodik Billy Idol, a Cult és a Sex Action dalaival. A szombati koncertek hasonlóan erősnek ígérkeznek: fellép a a RockToRock, az AC-DC slágereivel érkező Riff-Raff, majd éjféltől a Helldorado csap a húrok közé. Szombat délután motorosok játékos vetélkedőn mérik össze erejüket.

A barátságos hangulathoz nagyban hozzájárul az is, hogy a szervezést bonyolító South-Western Bikers nem egy motoros klub, hanem egy olyan baráti társaság, amelynek tagjai a dél-dunántúli régió egészét képviselik.