MSZP: mondjanak le a rokonok!

AZ MSZP üdvözli, hogy Nánási-Kocsis Norbert miskolci fideszes önkormányzati képviselő családtagjai nem élnek a trafikpályázaton elnyert lehetőségekkel, az ellenzéki párt szerint ugyanakkor a többi érintett kormánypárti politikus családtagjainak is hasonlóan kellene eljárnia.

hirdetés
Uránia Mozi

Az MSZP miskolci szervezete pénteken közölte az MTI-vel: nem tudják elfogadni Nánási-Kocsis Norbert érvelését, és felháborítónak tartják, hogy “megpróbál mártírt csinálni magából, családtagjaiból, a Fideszből”.

Az ellenzéki párt a közleményében úgy fogalmaz: több mint gyanús, hogy a képviselő családtagjai nyolc trafik üzemeltetését nyerték el.

Nánási-Kocsis Norbert pénteken közölte, hogy bár képviselőként nem vett részt a helyi nemzeti dohányboltok koncessziós jogáról szóló döntésekben, az őt és környezetét ért támadások miatt hozzátartozói nem írják alá a győztes trafikpályázat szerződéseit.

A szocialisták helyesnek tartják a döntést, és ugyanezt várják a többi érintett Fidesz-KDNP-s képviselő hozzátartozóitól is.

Mint írták: Takács Gábor miskolci önkormányzati képviselő felesége, anyósa és öccse Miskolcon tizenkét, Csiba Gábor kórházigazgató, megyei önkormányzati képviselő felesége és lánya Miskolcon és Sajószentpéteren négy, Sebestyén László országgyűlési képviselő fia Miskolcon egy trafikkoncesszióval gazdagodott.

1 hozzászólás

  1. Szégyellje magát minden sporttal és gyógyítással foglalkozó újdonsült trafikos!!!
    Meg a többi is!!!

Comments are closed.