Munkatársainkat díjazták

A Pécs Médiaközpont Kft. két munkatársát is díjazták a jubileumi, 20. Szentlőrinci Gazdanapokon. Kasóné Stang Zsuzsanna és Szűcs Imre évek óta tartó segítőkészségének köszönheti az elismerést.

hirdetés

A Szentlőrinci Gazdanapok szervezője, a Baranya Megyei Vállalkozói Központ a 20. alkalommal megrendezett eseményen Jubileumi oklevéllel tüntette ki a Pécs Médiaközpont Kft. két munkatársát: Kasóné Stang Zsuzsannát és Szűcs Imrét. A szervezet vezetője lapunknak elmondta, hogy az elismerést hűségükért és segítőkészségükért kapták kollégáink:

– Így szerettük volna megköszönni, hogy már hosszú évek óta segítettek a Baranya Megyei Vállalkozói Központnak a Szentlőrinci Gazdanapok szervezésében, sajtómegjelenésében. Megtanították a szervezetünknél dolgozóknak, hogy miként kell nyilvánosan szerepelni, kommunikálni, továbbá részt vettek az előkészítési munkákban is. Tevékenységüket pedig mindig példás hozzáállással és rugalmasan végezték – mondta el lapunknak Sigora Irma, a vállalkozói központ vezetője.

Kiemelte: az előző években – tavaly decemberben elhunyt kollégánk – Mokos Tibor is rengeteget tett a korábbi Szentlőrinci Gazdanapok magas színvonaláért.