Műszaki outlet áruház nyílt Pécsen

Pécsett nyitotta meg első franchiseáruházát az Elektro Outlet. A társaságnál az elmúlt hetekben indult a bővítési hullám. A pécsiek az elsők az országban, akik partnervállalkozó által üzemeltetett áruházban juthatnak outlet műszaki cikkekhez, háztartási gépekhez a piaci árnál akár 20-30 százalékkal olcsóbban.

hirdetés

Megkezdte országos franchisepartneri hálózatának kiépítését az Elektro Outlet. A műszaki cikkek kereskedelmével foglalkozó társaság március óta keresi az együttműködő partnereket. Számos jelentkezővel folynak a tárgyalások, sőt május 4.-én Pécsett már az első üzletnyitás is megtörtént.

− Pécsi üzletünkben a vásárlókat nagy nyitási kedvezménnyel várjuk, de a cég üzletpolitikája alapján biztos, hogy a kampány után is mélyen a piaci ár alatt lehet majd csomagolási sérült, esztétikai hibás, nem gyári garanciás, de új árucikkeket vásárolni – mondta Grassy Attila, az üzlet tulajdonosa.

A folyamatos áruellátást garantálja, hogy ismert, nagy gyártókkal – például Siemens, Bosch, Daewoo, Indesit, LG, Samsung – állunk közvetlen kapcsolatban, amelyek rendszeresen, nagy mennyiségben szállítják a fogyasztók által keresett termékeket – tette hozzá Fábián Csaba, az Elektro Outlet tulajdonosa.