Nagy buli lesz a pécsi belvárosban

A hagyományokhoz híven a Pécsi Tudományegyetem idén július 23-án 18.00-23.00 óra között ismét megrendezi a felvételi ponthatárok hivatalos kihirdetésének szabadtéri rendezvényét, a Pont Ott Partit.

hirdetés

Minden évben közel ezer diák várja a felvételi eredményét a pécsi Széchenyi téren. Az együtt várakozás, egymás biztatása igazi közösségi élményt jelent a pécsi és környékbeli diákok számára. A rendezvényre nem csak a felvételiző diákokat várják, hanem a velük együtt izguló szülőket és barátokat is, de a program érdekes lehet a jövőjüket még csak tervezgető, és jövőre felvételiző középiskolások számára is.

A ponthatárok mellett játékokkal, szórakoztató programelemekkel, valamint Dj Venom és a PTE Brass Band koncertjeivel gondoskodnak a szervezők arról, hogy a diákok ne a négy fal között izgulják végig a ponthúzást.

Este 8 órakor Dr. Őri László alpolgármester, Dr. Bódis József rektor és Takács Gyula EHÖK elnök köszönti a felvételizőket, ezt követően pedig sor kerül a rendezvény csúcspontjára, valamennyi hazai felsőoktatási intézmény hivatalos idei évi ponthatárainak kivetítésére. A ponthatárokat követően az ünneplés mellett lehetőség nyílik tájékozódni a pótfelvételiről, majd a Junkie Jack Flash koncertjével zárul a rendezvény. Az igazán kitartóakat pedig a Pécsi Est Caféban várja a ponthúzó After Party!

Részletes program:

Időpont: 2015. július 23.
Helyszín: Pécs, Széchenyi Tér
Afterparty, esőhelyszín: Pécsi Est Café

• 18.00 – 20.00 Hangolódás: zenél a PTE Brass Band
interaktív játékok és információszolgáltatás a felvételivel kapcsolatban
• 20.00 Dr. Őri László alpolgármester, Dr. Bódis József rektor és Takács Gyula EHÖK elnök köszöntője
• 20.00 – 22.00 A 2015-ös ponthatárok kivetítése – fellép: Dj Venom
• 22.00 – 23.00 Junkie Jack Flash-koncert
• 23.00 – kifulladásig: Afterparty a Pécsi Est Caféban

Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/1647658688790479/