Nálunk az ügyfél az első!

LOGO-banner-77x51px„Első számú szempont ügyfeleink pénzének védelme”

hirdetés

Interjú Koszorús Zsolttal, az AXA Bank régióközpontjának vezetőjével.

———————————————————————————————————

A hazánkban 15 éve működő AXA Bank kulcsszereplője megyénk pénzügyi életének, 6 régióközpontjának egyike is Pécsett található. Ennek vezetője, Koszorús Zsolt olyan, egyedülálló szolgáltatásokról beszélt nekünk, mint az ügyfelek elégedettségére vállalt garancia.

Csak 6 fiókjuk van országszerte, nem kényelmetlen ez ügyfeleiknek?

Nem, ugyanis főként telefonos ügyfélszolgálatunk, internetbankunk és mobilalkalmazásunk segítségével használják szolgáltatásainkat. Ennek a Nyugat-Európában régóta sikeres, úgynevezett direktbanki modellnek köszönhetően működésünk jóval kevesebbe kerül, így olcsóbb és kényelmesebb, bármikor, bárhonnan elérhető szolgáltatásokat tudunk nyújtani.

Milyen előnyöket kínálnak?

Olyanokat, amelyek itthon ritkaságnak számítanak. Nálunk például online történik a bankszámlanyitás, majd az országban bárhová, ingyenesen házhoz visszük aláíratni a szerződést. Mivel ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra, a szerződés aláírását és a bankszámlanyitást követően – a számlatípustól függően – minden ügyfelünknek átutalunk 5, 10, vagy 20 ezer forintot. Ám nemcsak új, de meglévő ügyfeleink elégedettsége is fontos, ezért garanciát kínálunk szolgáltatásainkra: ha ügyfeleink egy év múlva valamiért megszüntetik a számlájukat, ugyanekkora összeget írunk jóvá nekik.

PR-kep-Garancia-650x300

Ezek a szolgáltatások nem drágítják meg például a számlavezetést?

Nem. OKÉ számláink a legjobbak között vannak, köszönhetően például az egyszerűen elérhető ingyenes számlavezetésnek, a magas betéti kamatoknak – 12 hónapra 3,50% az éves kamat jelenleg –, vagy az akár korlátlan számú ingyenes átutalási megbízásnak. Ezeket a MasterCard „Az év lakossági számlacsomagja 2014” díj 1. helyezésével ismerte el.

Az AXA Vállalkozói számla szintén az egyik legversenyképesebb termékünk a piacon: ingyenes a számlanyitás és a bankkártya kibocsátása. Egy évig nem kérünk díjat a számlavezetésért és a 25 millió forintos utasbiztosítással ellátott bankkártyáért. Céges ügyfeleink emellett mindössze 0,5%-os díjért és piaci középárfolyamon átváltva utalhatnak devizát.

PR-kep-Vallalati-650x300

Az embereknek megtakarításaik biztonsága a legfontosabb. Ezt hogyan garantálják?

A világ 50 legbiztonságosabb bankja közé választott AXA Bank Europe tulajdonosa a világ legnagyobb biztosítója, az AXA csoport. Számunkra első számú szempont ügyfeleink pénzének védelme és gyarapítása, így a betéteket – belga anyavállalatunkra tekintettel – a belga betétbiztosítási alap biztosítja százezer euró, azaz több mint 30 millió forint összegig.

További információért kérjük látogasson el Régióközpontunkba (7622 Pécs, Nagy Lajos király útja 10.), érdeklődjön telefonon (+36 72 532 676), és tekintse meg kapcsolódó weboldalainkat:

https://www.axabank.hu/OKE/?prm=garancia

https://www.axabank.hu/vallalkozoi-szamla/

(x)