Nem volt vicces a diák tréfája

Poénból riasztotta a mentőket az a 15 éves fiú, aki ellen valótlan bejelentés miatt indult szabálysértési eljárás.

hirdetés

Állampolgári bejelentés érkezett április 1-jén dél körül a mentőszolgálathoz, hogy Nagybudméron egy személygépkocsi elütött egy kerékpárost, akinek valószínűleg eltört a lába. A mentősök a rendőrökkel együtt a megadott helyszínre siettek, azonban ott nem találtak senkit.

A helyzetet az egyik pécsi általános iskola nevelője tisztázta, aki telefonon értesítette a mentőszolgálatot, hogy mikor az iskola folyosóján hangosan nevetgélő tanulókat jókedvűk okáról kérdezte, akkor derült ki, hogy a balesetet az egyik 15 éves fiú találta ki, majd hívta a mentőket.

A diákot a rendőrök előállították, ellene valótlan bejelentés szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányság eljárást kezdeményezett.

  • PécsiPasi

    Az ilyen gyereket a szülők helyében nagyon megbüntetném. Mondjuk nekem 15 évesen edzembe nem jutott volna ezt a “csínyt” elkövetni. Nyílván kell egy alap intelligencia és nem kevés nevelés hogy az ilyesmi ne forduljon meg a gyerek fejében

  • Tavasz

    Ezért a “BOLONDOZÁSÉRT” a fiatal, gondolom megkapta a tisztelt szülőktöl a gratulációt. Már unásig leírták, elmodták, hogy ez nem játék, és komoly büntetések adhatók miatta. Talán a szülőknek a felelőségét is lehetne keresni ebben a dologban, hogy még időben nem
    figyelmeztették a következményekről, még abban a tudatban sem
    hogy hirtelen ötletből, és meggondolatlanságból történt ez az egész !

  • ANYUKA

    BAROM