Nohát! Teljesen lehúzta egy helyi cég munkáját a pécsi balos sajtó a balos jelölt körzetében

Bár a helyieknek, az ott élőknek kicsit többet kellett várniuk az uránvárosi piacra, de – ahogy ezt lapunknak többször is elmondták – örültek annak, hogy végre a lepukkant csarnok helyére új épülhetett. Ezzel párhuzamosan a környéket is megújították, bicikliutat hoztak létre, de a balos sajtó pár, senki által nem vitatott hiba miatt lehúzta az egész munkát. 

A baloldaliaknak kedves helyi lap most arról cikkezett leleplező fotókkal, hogy az eső után néhány helyen nem folyt el megfelelően minden csapadékvíz az utcáról. A lap munkatársa ezért a helyi vállalkozás egész munkáját becsmérelte azzal a felhanggal, mondván, „silány” a beruházás.

A cég egyébként garanciálisan elvégzi majd a hibák orvoslását, de addig bizony néhány autónak elképzelhető, hogy eső után a kelleténél vizesebb lesz a kereke.

Ugyanez a baloldalnak kedves portál legutóbb az ott elkészült kerékpárút teszteléséhez egy „tapasztalt” kerékpárost – ők nevezték annak – talált meg, akinek az volt az egyik kifogása a beruházás ellen, hogy van olyan kanyar, ahol 90 fokban kell kanyarodni, és az beláthatatlan.

A beruházás választási körzetében az MSZP egykori városi elnöke, a civilek által mecseki erdők elégetésével vádolt baloldali polgármesterjelölt kampányfőnöke, Nyőgéri Lajos indul.

Hirdetés