Nőket fogdosott, autókon rohangált

Nőket molesztált, autókon rohangált, most a rácsok mögé került.

hirdetés

A Pécsi Járásbíróság május 18-án egy vádlottat garázdaság, 2 rendbeli szeméremsértés valamint lopás vétsége miatt 10 hó fogházbüntetésre és 2 év közügyek gyakorlásától való eltiltásra ítélte, kötelezte az eljárás során felmerült bűnügyi költség megfizetésére valamint rendelkezett az eljárás során lefoglalt bűnjelek tárgyában; és elrendelte egy korábbi büntetőeljárás során a vádlottal szemben kiszabott 1 év 5 hónap fogházbüntetés végrehajtását. Az ítélet jogerős.

Mint a bíróság közölte, a vádlott 2015. november 12-én, ittas állapotban, Pécsett, egy vendéglátóhely előtt két személygépkocsi karosszériáján is keresztülgyalogolt, közben kiabált és két közlekedési táblába is többször belerúgott.

A hasonló bűncselekmények elkövetése miatt korábban már büntetett vádlott 2016. január 13-án Pécsett, egy rendelőintézet előtt követni kezdett egy nőt. Miután utolérte, a nő fenekébe markolt, majd a helyszínről elfutott.

A vádlott 2016. január 23-án szintén Pécsett egy áruház előtti buszmegállóban követett egy külföldi állampolgárságú, fiatal nőt, akihez hirtelen odalépett, szájon csókolta és kabátjába benyúlva a mellét megfogdosta, majd a sértett eltolta őt magától és a közeli áruházba szaladt.

A vádlott továbbá 2016. márciusában egy pécsi zárt udvarba ment be, majd onnan eltulajdonított egy Centano márkájú, gyermeküléssel felszerelt kerékpárt, melyet később Pécsett, egy ház lépcsőjénél hagyott. Azt a kiérkező rendőrök találták meg egy másik cselekménnyel kapcsolatban lefolytatott szemle során.