Nyári felzárkóztatóval segítik a gyerekeket Pécs nagyszívű oroszlánjai

Különleges nyári projektet indít a Pécs-Normandia Lions Club: felzárkóztató tanulmányi programmal segítenék a pótvizsgára készülő és digitális oktatásból kiszorult általános iskolásokat. Minden segíteni vágyó önkéntest, és persze gyermeket várnak.

hirdetés
Uránia Mozi

A nemes ügyben a pécsi egyetem tanárszakos hallgatói, továbbá középiskolás önkéntesek, nyugdíjas pedagógusok vesznek részt, de természetesen minden segíteni vágyó önkéntes előtt nyitott a program.

Jelenleg a Pécs-Normandia Lions Club a segítőket és a gyermekeket toborozza egészen július 13-ig, hogy július 20-tól megindulhasson a közös munka.

Így jelentkezhettek

Ha szívesen lennél önkéntes, és négyszemközti vagy kiscsoportos intenzív
korrepetálással segítenéd a gyerekeket, bármikor csatlakozhatsz, várják a jelentkezésedet a Lions házban (Pécs, Mártírok útja 7–9.).

Gyerekek, ha nem sikerült az év vége, vagy csak a digitális oktatással nem tudtatok
lépést tartani, a Pécs-Normandia Lions Klub segít a folytatásban. Ingyenes négyszemközti és kiscsoportos korrepetálással, felzárkóztatással várnak a Lions Suli Alternatív Napköziben.

A program július 20-án indulna és egészen augusztus 30-ig tart.

Íme egy rövid videó az egyesület működéséről:

További információ, jelentkezés: Herner Ákos (20/282-2452), e-mail: info@pnlc.hu

A Pécs-Normandia Lions Clubról, a város legnagyobb szívű oroszlánjairól, akik szebbé teszik a betegek és elesett kisgyerekek mindennapjait, gondoskodva sorsukról, itt írtunk korábban.