Agyonvertek egy férfit a pécsi belvárosban

A ház, ahol az eset történt

Az Alsóhavi utca egyik házában agyonvertek egy 44 éves férfit. A rendőrség közleménye szerint halált okozó testi sértés a gyanú.

hirdetés

Pécsett, a Alsóhavi utcában lévő otthonában szeptember 17-én 12 óra 30 perc körül holtan találtak egy 44 éves férfit. A helyszíni és halottszemle eddigi megállapítása alapján a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

 

Korábban írtuk:

Jelenleg is tart a helyszínelés az Ágoston tér alatt, ahol egy családi házat hermetikusan lezártak. Úgy tudjuk, az ott élőket is kikérdezik, arra kíváncsiak, hogy láttak-e vagy hallottak-e valami szokatlant.

Szombat kora délután több rendőr is érkezett az Alsóhavi utcába. Úgy tudjuk, hogy a bűnügyi helyszínelők nyomokat rögzítettek és a helyieket is alaposan kikérdezték.

Egy családi házat zártak le
Egy családi házat zártak le

– Épp a kisbolt felé tartottam, mikor láttam, hogy a rendőrök ellepték az utcát és engem is igazoltattak – mesélte az egyik szemtanú a pecsma.hu-nak.

alsóhavi3
A házból csak a rendőrök jöttek ki

A rendőrökkel bűnügyi orvosszakértő is érkezett, de egyelőre hivatalosan nem erősítették meg, hogy miért.

A nyomozás egyébként órák óta tart, a nyomozók lábán kék műanyag zacskó van, ugyanakkor nem volt olyan rendőr, akin a gyilkossági helyszíneléseken megszokott hermetikusan záró overall lett volna (nem zárható azonban ki, hogy ez esetben erre nem volt szükség).

A pécsi rendőrök egyébként az ottani hajléktalanokkal is kedvesen foglalkoztak, segítettek az egyik bottal közlekedőnek árnyékos helyet találni  – tette hozzá a munkatársunk.

Kerestük az ügyben a Pécsi Rendőrkapitányságot, ahol későbbre ígértek tájékoztatást.