Nyugdíjtanácsadás Pécsen

Az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság és a német partner (Deutsche Rentenversicherung) idén is magyar-német nyugdíjtanácsadó napokat rendez, azon leendő nyugdíjasok számára, akik Németországban és Magyarországon is szereztek szolgálati időt.

hirdetés

Október 8. és 9. között Budapesten rendezik meg a magyar-német nyugdíjtanácsadó napokat. Azonban az előző évek tapasztalatain felbuzdulva egy egész nap erejéig, 10-én a német és a magyar nyugdíjszakemberek Pécsen állnak az ügyfelek rendelkezésére.

A szervezők a rendezvényt azoknak ajánlják, akik Magyarországon és Németországban is dolgoztak alkalmazottként, vagy vállalkozóként illetve egyéb jogcím alapján szereztek/szereznek magyar- és német nyugdíjjogosultságot.

A Tanácsadó napokon az érdeklődők személyre szóló tájékoztatást kaphatnak a nyugdíjjogosultságról, a nyugdíjba vonulás feltételeiről, az ügyintézési teendőkről, illetve -kérésre  – a folyamatban lévő nyugdíjügyről is.

Az ügyfelek előzetes bejelentkezés alapján kaphatnak időpontot tanácsadásra, bejelentkezni a +36-1-270-81-08 telefonszámon lehet.