Október 23: parkolás, menetrend és egyéb infók

Nem tudja hogyan közlekednek a buszok és hol lesz ingyenes a parkolás hétfőn? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat az október 23-i ünnepség miatti helyi autóbusz-közlekedés, ügyfélszolgálat és parkolási rend változásról.

hirdetés

Ingyenes lesz a parkolás

A Biokom Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint október 23-án és november 1-jén a parkolási díjzónákban a várakozás ingyenes lesz, viszont vigyázzunk, mert a város forgalom-csillapított övezetibe való behajtás és ott a közterületi várakozás ez időszak alatt is engedélyhez kötött.

Ügyfélszolgálati irodák nyitva tartása

Október 23 (hétfő) és 2017. november 1 (szerda) a Biokom ügyfélfogadása szünetel mind a központi (Siklósi út 52) mind pedig a Millennium üzletházi ügyfélszolgálaton.

Pécs helyi autóbusz-közlekedés

Október 23-án, hétfőn az autóbuszok a munkaszüneti napra meghirdetett menetrend szerint közlekednek. Az őszi szünet ideje alatt, október 30-án és 31-én (hétfőn és kedden), valamint november 2-án és 3-án (csütörtökön és pénteken) a munkanapi menetrend lesz érvényben, az iskolai előadási napokra meghirdetett járatok azonban nem közlekednek.

A pécsi köztemető nyitva tartása

Október 23.-án a pécsi köztemető reggel 6 órától este 20 óráig nyitva van. Az ügyfélszolgálat szünetel.
A pécsi köztemető 2017. november 9-ig, 6.00 órától 20.00 óráig van nyitva. 2017. november 10-től, téli nyitva tartás szerint, 7.00 órától 17.00 óráig.