Olimpikonokkal ünnepelt a Pannon Filharmonikusok

Eseménydús díszhangversennyel kezdte meg az új évet a Pannon Filharmonikusok. A 2016-os Riói Olimpia kiváló sportolóit ünnepelve, a győztesek tiszteletére állította össze a zenekar január 2-ai estjének műsorát.

hirdetés

 

Az exkluzív esemény fényét emelve két olimpikon is részt vett a hangversenyen, akik személyesen hallgathatták meg a tiszteletükre felcsendülő műveket. A Pannon Filharmonikusok díszvendégeként Imre Géza, párbajtőrözőt és edzőjét, Dancsházy-Nagy Tamást, valamint a pécsiek abszolút kedvencét, Kenderesi Tamás úszót köszöntötte a zenekar a számukra dedikált komolyzenei csemegékkel.

Kenderesi Tamásnak is zenéltek
Kenderesi Tamásnak is zenéltek

Lendvay József hegedűművész közreműködésével és Bogányi Tibor vezető karmester vezénylésével a Pannon Filharmonikusok felejthetetlen győzelmi örömünnepet teremtett a színpadon.

Janzsó Ildikót is díjazták
Janzsó Ildikót is díjazták

A legnagyobb győztesek mellett a legkedvesebb muzsikusokat is ünnepelte az együttes január 2-án. Ahogy minden évben, idén is a közönség dönthetett arról, hogy a Pannon Filharmonikusok zenészei közül kit illet a 2016-os év legkedvesebb női és férfi muzsikusa cím.

Pétersz Árpádot is kiválasztották
Pétersz Árpádot is kiválasztották

A decemberben leadott voksok alapján Janzsó Ildikó csellóművész és Pétersz Árpád kürtművész birtokolhatja a megtisztelő címet egy teljes éven át.