Önvédelemre fel!

Idén újra megrendezik a tavaly nagy sikert aratott „Ingyenes női önvédelmi napot”. Az érdeklődők Szabó Edina III. mesterfokozatú Wing Tsun Kung Fu oktatótól leshetnek el pár hatékony, kipróbált önvédelmi fogást.

hirdetés

A Wing Tsun Kung-Fu-t egy nő fejlesztette ki, ezért nem kell hozzá különösebb testi erő. A mozdulatokhoz nem szükségesek akrobatikus képességek sem, így a gyerekektől az idősekig bárki elsajátíthatja őket.

A résztvevők megismerhetik milyen lehetőségeik vannak egy esetleges támadás esetén arra, hogy megvédjék magát. A cél az, hogy minél többen képesek legyenek megvédeni magukat és ne váljanak áldozattá. Természetesen egy alkalom alatt nem lehet csodát tenni, a meghirdetett három óra arra elég, hogy bemutathassuk és kipróbálhassa az érdeklődő azt, hogy nem kell különösebben erős fizikum önmaguk megvédéséhez, erre ő is képes lehet.

A fél órás elméleti előadás után két és fél órás gyakorlati képzés következik. Megmutatjuk, hogy lehet kiszabadulni különböző fogásokból, mik azok a gyenge pontok, amiket bátran támadhatunk, mindenki ellen hatékonyan működnek.

Időpont és helyszín:

2015.03.29 vasárnap, 14:00-17: 00 óra

Nevko – Sportegység- tornaterme – 7632 Pécs, Apáczai Csere János körtér 1