Orfűn ver sátrat Halott Pénz

És a Wellhello! Szóval lányok és fiúk, itt a nagy alkalom, hogy a srácokkal töltsetek egy hétvégét. A fiúk az Orfűi-tó partján tivornyáznak majd július utolsó hétvégéjén és persze énekelnek és táncolnak, de akár focizhattok is velük.

hirdetés

A csapatok nemcsak jó koncerteket, hanem sok vidám közös órát is ígérnek a rajongóknak. A cél mindenesetre az, hogy egy merőben más és mélyebb találkozást létesíthessenek a fiúk. A két zenekar tagjai nem maradnak a backstage-ben, sőt: a legkülönfélébb programokban is részt vesznek. Lesz közös foci- és pingpong-meccs, illetve igen vidámnak ígérkező vízibicikli-verseny. Aki pedig féltett relikviáit szeretné aláíratni, semmiképp ne hagyja otthon őket, mivel közönségtalálkozó és a dedikálás is fontos része a programnak.

Az Orfűre megálmodott hétvége ötlete azért is zseniális, mert így a pécsi fiúk végre itthon tudnak lenni, az itteni rajongókkal is. A helyszín pedig nem véletlen, a Fishing On Orfű szervezői vetették fel, hogy mi lenne ha pár együttessel, köztük a Halott Pénzzel is eltölthetnének a rajongók egy hétvégét. Így született meg a Halott Pénz és a Wellhello hétvége, amit július utolsó hétvégéjén tartanak.

Családias hangulatot ígérnek a fiúk
Családias hangulatot ígérnek a fiúk

A két névadó zenekaron túl közel tucatnyi további produkció lép majd fel a hétvégén, valamennyien a popzenészek huszonéves generációjából: lesz még Margaret Island, Blahalouisiana, Odett, Hősök, Marge, Mary Popkids. Pécs közelsége természetesen a fellépők névsorában is tükröződik: a “hazai pályán” játszó Halott Pénz, illetve annak szólóban is fellépő énekese, Járai Márk mellett koncertet ad a Punnany Massif hangszeres szekcióján alapuló PunnaBand, a Junkie Jack Flash, sőt a “tiszteletbeli pécsinek” számító Antonia Vai is.

Odett is a fellépők között
Odett is a fellépők között

A zenekarok remélik, hogy ez a két nap a koncerteken túl valódi közösségi élményt is jelent majd az idelátogatóknak, akár új barátságok is köttethetnek az Orfűi-tó partján. Nem sokan tudják, de a Wellhello tagjai is egy hip-hop táborban találkoztak először Balatonalmádiban, ahol Diaz – persze senki sem emlékszik, miért, de – kizárta Fluor Tomit a saját szobájából.

A szervezők kifejezett célja, hogy ne legyen nagy tömeg és a baráti-családias jelleg domináljon, ezért az eladható jegyek számát 2.500 darabban korlátozták, a belépők időben történő beszerzése tehát erősen ajánlott!