Óriásplakát-pályázat a gyorshajtás megelőzésére

A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Pécsi Sörfőzde Zrt. közlekedésbiztonsági óriásplakát-pályázatot hirdet.
Az alkotóktól olyan figyelemfelhívó óriásplakát-terveket várnak, amelyek alkalmasak a gépjárművel közlekedők közlekedési magatartásának befolyásolására.

hirdetés

A „MÉRTÉKKEL” cím a megengedett sebességhatárok betartására, az abszolút és relatív gyorshajtás megelőzésére vonatkozik. A beküldött pályamű mondanivalója első ránézésre jusson el a közlekedőkhöz, azok figyelmét azonban ne vonja el a vezetésről, ezzel járuljon hozzá a közúti közlekedési balesetek számának csökkentéséhez. Tudatosítsa, hogy az úti cél elérésének legbiztonságosabb módja, ha a közlekedő betartja a közlekedési szabályokat.

Pályázni kizárólag saját készítésű művekkel lehet, melyek szerzői jogával a pályázó rendelkezik. A plakát formai és tartalmi követelményeit a Police.hu oldalon találják meg. A nyereményeket a Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Pécsi Sörfőzde Zrt. biztosítja, a versenydíjak adó- és járulékvonzatai a felajánlókat terhelik. A pályamunkák beküldési határideje: 2014. november 14.

A beküldött pályaműveket 3 főből álló zsűri értékeli, az eredményhirdetésről a nyertesek részére a későbbiekben küldünk tájékoztatást. A pályázattal kapcsolatban bővebb tájékoztatás Bertáné Wingert Erzsébet r. őrnagytól, a BMMRFK Baleset-megelőzési Bizottságának titkárától kérhető a 72/504-400/70-45-ös telefonszámon, vagy a bertanewe@baranya.police.hu email címen.