Összebútoroztak a képviselők

Új országgyűlési képviselői iroda nyitotta meg a kapuit pénteken Pécsett. A Jókai téri épületben dr. Hoppál Péter országgyűlési képviselő, kultúráért felelős államtitkár, és Csizi Péter országgyűlési képviselő vezették körbe az érdeklődőket. 

hirdetés

Pécs egyik legrégebbi épületében, a Jókai tér 2-ben nyílt meg pénteken a pécsi országgyűlési képviselő Baranya 1. és Baranya 2. választókerület egyéni képviselőinek irodája. A valamikor török bazárként üzemelő helyiségben intézhetnek majd minden olyan ügyet a választókerületekben és a környékbeli településen élők, melyekhez egyébként a fővárosba kellene utazniuk. Arról pedig személyesen a képviselők fognak gondoskodni, hogy ezek az ügyek a miniszterekhez és az államtitkárokhoz is eljussanak.

képviselői iroda2

Dr. Hoppál Péter emlékeztetett, hogy  korábban az országgyűlési és az önkormányzati képviselők számát is csökkentették, aminek következtében felértékelődtek a választókerületek.

– A következő lépés volt, hogy a parlamenti képviselők megfelelő irodát is kapjanak, ahol fogadhatják a választókat, két pécsi képviselő össze is bútorozott – tette hozzá dr. Hoppál Péter.  Azt is elmondta, hogy a hivatali napokat tekintve legtöbbször pénteken lesznek elérhetőek egész nap a választókerületben, ekkor biztosan megtaláljuk a két képviselőt az irodaházban.

képviselői iroda4