Páva fizeti a vízmű árát

Május 9-én, délután három órakor Páva Zsolt magánszemélyként egy eurót fizet az önkormányzat pénztárába, fedezve ezzel  a Pécsi Vízmű vételárát.

Ahogy már korábban megírtuk, Páva Zsoltnak sikerült megállapodnia a Suezzel. Egy euróért kerül a város tulajdonába a Pécsi Vízmű, valamint több százmillió forintos érték és cégek sokasága.

Emellett arról is megállapodás született, hogy a korábban követelt tíz milliárd forint helyett mindössze 3 milliárd forintos kompenzációra tart igényt a Suez a szolgáltatási szerződés felmondása miatt. Azonban ezt a pénzt nem Pécsnek kell kifizetnie.

A polgármester akkor elmondta, Pécs jól járt azzal, hogy peren kívül sikerült megegyezniük a franciákkal. Mindössze egy Euróért szerezték vissza a Vízművet, a menedzsmentjogokat és egy tucatnál is több térségi víziközmű céget, amelyek haszna és nyeresége a várost gyarapítja majd.

A Pécsi Vízmű egy eurós vételárának befizetésére május 9-én délután három órakor kerül sor, melyet Páva Zsolt magánszemélyként fizet be az önkormányzat pénztárába.

 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én pedig 3 millió dolgozó magyarral az elmúlt 7 évben kifizettem a maradék 3 milliárd forintot…

  2. Bocsánat de a többit a 3 milliárdot meg minden dolgozó MAGYAR ember. Tényleg a propaganda mára visszasüllyedt a Rákosi/Róth/ éra szintjére.

Comments are closed.