Mindenki szavazzon Boros Misire!

Ismét várják a pécsieket a Széchenyi térre, hogy együtt szoríthassunk a pécsi tehetségnek a Virtuózok végső megméretettetésén. A 11 éves fiú sorsa ezúttal a közönség kezében van. Már most is lehet rá voksolni!

hirdetés

A finálé győztese nyeri meg a Virtuózok fődíját, a 12 millió forintot, amit zenei tanulmányaira fordíthat. Szavazni az ingyenesen letölthető Virtuózok mobilapplikációval (virtuozok.hu/app), valamint alapdíjas SMS-sel is lehet a +36 20/30/70 4422 999 számon a Boros Misi kódjának (MISI) elküldésével. A szavazás péntek este 22 óra 20 percig tart.

Múlt hét pénteken több tucatnyian szurkolták végig a Virtuózok kategóriadöntőjét a Széchenyi téren felállított ledfalnál. A koraesti flashmob után – mely során a Jókai Baráti Kör szervezésében végigjárták a belvárost, hogy a pécsieket szurkolásra buzdítsák – este élőben nézhették végig a Negyedik Adventi Kézműves és Mesevásárra kilátogatók a döntőt.

2014.12.19_Pécs_együtt_szurkol_Boros_Misinek

Nem hiába várakoztak a szurkolók, mert Boros Misi kivívta a győzelmet a kicsik közt és ezzel bekerült a most pénteki fináléba. Amellett, hogy Misi így esélyessé vált a végső győzelemre, elnyerte az MR Szimfonikusok különdíját is, ami azt jelenti számára, hogy a következő évben felléphet az MR Szimfonikus zenekarral, valamint egy lemezfelvételt is nyert.

fotó 2 (1)

Gál Orsolya, a pécsi önkormányzat szóvivője közölte, most pénteken már a nézők, és így a Pécsiek kezében van a döntés, hiszen a péntek este kezdődő döntőben már nem a zsűri, hanem a közönség dönt szavazatával arról, ki legyen a Virtuózok abszolút győztese. Ezért ezen a hétvégén is arra buzdítják a városlakókat, hogy jöjjenek ki az adventi vásárba és együtt szurkoljunk Boros Misiért.