Pécs legjobb sofőrjét keresik – felhívás!

A Pécsi Rendőrkapitányság a Pécs-Baranya Közbiztonsági Alapítvány együttműködésével és támogatásával, továbbá a VAN+ Akadémia Kft., valamint az OMSZ Pécsi Mentőállomás közreműködésével vetélkedőt hirdet „A Város legjobb sofőrje” címért.

hirdetés

Pécs városában a közlekedési balesetek számának csökkentése és a közlekedési morál javítása érdekében a 2010-es év során számos általunk szervezett programmal, vetélkedővel szólítottuk meg a lakosságot, és ezt kívánjuk folytatni.

A vetélkedő célja, hogy felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét a szabálykövető magatartásra. Továbbá a lehető legminimálisabbra csökkenteni a Pécsi Rendőrkapitányság illetékességi területén a közlekedési balesetek számát, megtalálni Pécs város legjobb gépjárművezetőjét és népszerűsíteni a biztonságos vezetési technikákat.

A vetélkedőre jelentkezni kívánó gépjárművezetők az alábbi kérdés megválaszolásával regisztrálhatnak:

Ön szerint, Pécsett melyik útszakasz szorul baleset-megelőzési szempontból felülvizsgálatra?

A válaszokat a gabornek@baranya.police. hu vagy a kovacsh@baranya.police. hu email címre várjuk 2011. október 10-ig. Ezt követően elektronikus úton adunk tájékoztatást a vetélkedő további menetéről.

A selejtezőket követően a vetélkedő döntője a Tüskésréti úton lévő VAN+ Akadémia Kft. tanpályáján kerül megrendezésre 2011. október 29-én. A döntőbe jutottak közül tesztlap kitöltése, tesztpályán való vezetés, egészségügyi gyakorlati feladat, valamint saját gépjárművel történő városi vezetést követően kerül ki a Város legjobb sofőrje.

Az első helyezett versenyző elnyeri a Város legjobb sofőrje, megtisztelő címet, valamint a vele járó 15.000,-HUF. értékű Media Markt Vásárlási Utalvány.

A második helyezett versenyző 10.000,-HUF. értékű, a harmadik, negyedik és ötödik helyezett versenyző 5.000,-HUF. értékű Media Markt Vásárlási Utalványt vehet át.

Minden döntőbe jutott versenyző emléklapot kap.

Forrás: Pécsi Rendőrkapitányság