Pécsi késelő: ítélet jöhet

L. Norbert tavaly májusban összesen 106 késszúrással ölte meg volt feleségét, annak élettársán pedig 9 szúrt sebet ejtett. A Pécsi Törvényszék március 10-én első fokon folytatja a férfi tárgyalását, ítélethirdetés esetlegesen várható.

hirdetés

A. Gabriellát tavaly májusban gyilkolta meg volt férje. A hatósági állatorvosként dolgozó L. Norbert elhatározta, hogy leszámol volt feleségével, ezért magához vett egy 15 cm pengehosszúságú rugós kést, egy tőrt, illetve gázsprayt. A férfi azért volt féltékeny, mert volt felsége boldogan élt új párjával egy pécsi albérletben. Az állatorvos nem tudta feldolgozni, hogy ami neki tízéves együttélésük alatt nem sikerült, az az asszony új barátjának gyorsan összejött.

A vádlott miután tudomást szerzett lakóhelyükről, több alkalommal elment a lakásukhoz, ahol figyelte volt feleségét, illetve annak új élettársát. Május 23-án reggel hét óra körül a lépcsőház ötödik emeletére ment, ahol megvárta, amíg a lakásból volt felesége, illetve társa kilépnek. A vádlott először a P. Árpádra támadt, akit több alkalommal megszúrt. Miután a férfi a földre került, a volt feleségét kezdte szurkálni. Az élettárs megpróbált párja segítségére sietni, de a vádlott ismételten több alkalommal megszúrta, majd ezt követően tovább késelte a földön fekvő nőt.

L. Norbert volt feleségét összesen 106 alkalommal szúrta meg, a szúrások az egész testét érték, ami a terhes nő halálához vezetett. A férfi brutalitását jelzi, hogy a késszúrások többsége – csaknem hetven – a nő hasát érte, ott, ahol a magzat volt. A vádlott volt feleségének élettársán 9 szúrt sebet ejtett, melyek a fejét, nyakát és mellkasát érték. A sérülések 8 napon túl gyógyulóak voltak.

  • Valaki

    “Az állatorvos nem tudta feldolgozni, hogy ami neki tízéves együttélésük alatt nem sikerült, az az asszony új barátjának gyorsan összejött. A férfi brutalitását jelzi, hogy a késszúrások többsége – csaknem hetven – a nő hasát érte, ott, ahol a magzat volt.”
    Hülyeségeket írsz. Ott voltál a tárgyaláson? Láttad a vádiratot? Olvastad a boncolási jegyzőkönyvet? Sorolhatnám még. Idióta!