Pénteken újra garázsvásár

Megújult árukészlettel ismét garázsvásárt rendeznek a Szemem Fénye Alapítvány Rácvárosi úti telephelyén. Ezen a napon Pécsen körbejár kisteherautójuk is, várják azok jelentkezését, akik adományt ajánlanának fel számukra.

hirdetés

Legközelebb augusztus 9-én, pénteken tartanak garázsvásárt a Charity Shopok raktárának munkatársai a Rácvárosi út 37. szám alatt. Reggel 9-től egészen 17 óráig várják az érdeklődőket, akik kiváló minőségű termékek közül válogathatnak. A bevételt hazánk első gyermekhospice háza, a Dóri Ház fenntartására költik.

Többek között könyvek, lexikonok, CD-k, bútorok, ruhaneműk, lakástextilek, ajándéktárgyak, háztartási eszközök, műszaki cikkek, porcelán- és üvegáruk között lelhetnek kincsekre azok, akik betérnek hozzájuk. Mindezeken túl számítógép csomagban, vagyis monitorral, billentyűzettel és egérrel is beszerezhető lesz a garázsvásárban.

Az utóbbi napokban több könyvadomány is érkezett, így olvasnivalóból széles választék került a garázsba. Gyerekkönyvek, angol és német nyelvű irodalom, nyelvkönyvek, szakácskönyvek, lexikonok, útikönyvek, krimik, regények sorakoznak a polcokon.

Szívesen látják adományok felajánlóit is, akikhez Pécs területén adománygyűjtő járatokkal el tudnak menni. Ha van a háztartásában használt vagy megunt, de jó minőségű ruhanemű, bútor, játék vagy műszaki cikk, kérik, hozza el. Ugyancsak várják az iskolatáskákat, tolltartókat, tornazsákokat, uzsonnás táskákat, vagy a kollégiumi, albérleti élethez szükséges tárgyakat.

Felajánlásaikat a (72) 251-532-es vagy a (30) 259-2840-es telefonszámon, illetve a charityshop@szememfenye.hu email-címen várják.