Pénz, piac és partnerség – Túlélés és fejlődés a közösség részeként

Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala és a Piac & Profit közös konferenciája az önkormányzat, a kormányzat és az üzleti szektor partnerségére helyezi a hangsúlyt. Az együttműködés, partnerség, összefogás, összehangolódás, az érdekek harmonizációja nélkül ugyanis egyik partner sem lehet sikeres.

hirdetés

A partnerséget és a helyi közösség részekénti létezést hangsúlyozó rendezvényre várják a kkv-kat, az agrárvállalkozásokat, az önkormányzatokat és a térség fejlesztésében érdekelt szervezeteket.

A konferencia egy csokorba fűzi a kormányzati, pénzintézeti, európai uniós és helyi finanszírozási és fejlesztési lehetőségeket, valamint bemutatja a legfrissebb, leghatékonyabb üzleti megoldásokat, melyek alkalmazása versenyelőnnyé válhat.

A térség vállalkozóinak és önkormányzatainak fejlődése múlik azon, hogyan tudják az érintettek optimálisan kihasználni az mkv-k, kkv-k és az agrárium, valamint a térségfejlesztés kedvezményes és egyéb forráslehetőségeit, s azt a helyi üzleti, társadalmi környezet fellendítésére transzformálni.

A rendezvény május 24-én (9.00-13.30) Pécsett, a Művészetek és Irodalom Házában lesz (Széchenyi tér 7-8.). Regisztráció és részletes tematika a www.piacesprofit.hu oldalon.