Pillantson be a Zoo Táborba!

Sikerrel végzi a táboroztatást a pécsi állatkert, de az augusztusi hetekben még vannak szabad helyek az évről évre gyermekek tömegeit vonzó Zoo-táborban. A kicsik öt napon át simogathatják, etethetik, gondozhatják az állatkert lakóit reggeltől délutánig.

hirdetés

A pécsi állatkert és az akvárium-terrárium hosszú ideje szólítja meg a 7 és 14 év közötti korosztály képviselőit hagyományos, nyári szünetben szervezett programjával, a Zoo-táborral. A jelentkezések függvényében elindított, maximum harmincfős csoportok turnusonként hetente öt napon át reggeltől délutánig nyerhetnek bepillantást a vadaspark életébe.

A nyári turnusok jó része már sikerrel lefutott, mondta lapunknak Szatyor Miklós igazgató, ám az augusztus 28-ig tartó lehetőséghez még lehet csatlakozni. Mint megtudtuk, a jelentkezések függvényében indítják el az ötnapos táborokat, melyeken a gyerekek az állatkertben és az akvárium-terráriumban élő állatokkal kerülhetnek közelebbi barátságba.

Megtanulnak gondoskodni az állatokról, etethetik és simogathatják őket, hazavihetik lábnyomaikat, valamint toll- és szőrgyűjteményt készíthetnek.

Jelentkezni személyesen, telefonon (06-72/532-151), vagy elektronikus úton (e-mail: pecszoo@pecszoo.hu) lehet. A turnusok időpontjairól és a tábor programjairól a fentiekben felsorolt elérhetőségeken lehet további információt is kérni.

Szatyor Miklós aláhúzta: a jelentkezéseket csak előleg befizetésével tudják elfogadni, melyet az akvárium-terrárium pénztárában (Munkácsy M. u. 31.), vagy online jelentkezésnél kizárólag banki átutalással lehet megtenni. Az összeg befizetését legkésőbb a turnus kezdete előtt egy héttel kérik rendezni a társaság dolgozói. A táborban való részvételhez elengedhetetlen, hogy a gyermek rendelkezzen szülői engedéllyel és orvosi igazolással, s helyi buszbérlettel vagy buszjeggyel.