Prostikat fogtak a pécsi zsaruk

Lakásban nincs gond?

Két nőt vettek őrizetbe prostitúcióért a rendőrök a Komlói úton, egyikőjüket ráadásul eltűnés miatt keresi a rendőrség, sőt drogozott is. 

hirdetés

Gépkocsizó járőrök ellenőriztek 2014. augusztus 14-én Pécsett, a Komlói úton a fehérhegyi buszfordulóban egy fiatalkorú lányt és egy 23 éves nőt. Az intézkedéskor kiderült, hogy azért állnak ezen az útszakaszon, hogy az arra haladó autósoknak anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást nyújtsanak.

A rendőrök a fiatalkorú lányról az intézkedés során megállapították, hogy eltűnés miatt keresi a Szigetvári Rendőrkapitányság, zavart viselkedése miatt kábítószer gyorstesztet alkalmaztak, amely pozitív eredménnyel zárult. Vele szemben a rendőrség szabálysértési és büntetőeljárást is kezdeményezett.

A 23 éves pécsi nővel szemben – őrizetbe vétele mellett – tiltott prostitúció szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is fokozott figyelmet fordít a tiltott prostitúcióval összefüggő jelenségek visszaszorítására, így a forgalmasabb főútvonalak mentén további fokozott és visszatérő rendőri jelenlétre számíthatnak a szabálytalankodók.