Räikkönent megműtik

Raikkonen

hirdetés

Kihagyja a két utolsó futamot Kimi Raikkönen, a 2007-es F1-világbajnok menedzsere hivatalosan is bejelentette, hogy a finn fájós hátát meg kell operálni, nem indul az amerikai és a brazil versenyen. A finn lapok úgy tudják, a műtét csütörtökön lesz Salzburgban, a pilóta utána négy hétig semmit sem mozoghat írja az Index.hu.

Räikkönennek már Szingapúrban és Abu Dzabiban is komoly fájdalmai voltak, rosszul volt, csak fájdalomcsillapítókkal tudott versenyezni, aludni, élni. Ha tovább halasztotta volna a műtétet, a következő szezonja is veszélyben lenne.

Austinban és Interlagosban így a konstruktőrök versenyében 4. helyén álló Lotus harmadik pilótája, Davide Valsecchi lesz Romain Grosjean csapattársa. A jövőre már a Ferrarinál versenyző finn 183 ponttal fejezte be az idényt, és hiába egyezett meg a pénzről a Lotusszal, már biztosan nem lehet harcban a vb-pontverseny második helyéért.

  • Bloodyfox

    Pali bácsi te miről beszélsz? Józan vagy egyáltalán? Szellemi szinted a béka segge alatt van 2 kilométerrel!

  • Pali bácsi

    Sajnálattal olvasom, hogy a pécsi autóversenyzőt megműtik. Jobbulást kívánok neki, remélem hamarosan ismét láthatjuk őt versenyezni a megyeri úti gokart pályán.