Rátámadtak a mentősre

Bántalmaztak egy mentőápolót, majd a mentőautót is megdobálták kővel ismeretlen tettesek Vásárosdombón. Az ápoló nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, a mentőautóban csaknem kétszázezer forint kár keletkezett.A rendőrök két helybeli férfit és egy nőt hallgattak ki gyanúsítottként.

hirdetés

Csoportosan elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Komlói Rendőrkapitányság, mivel egy mentőápoló tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen, mely szerint 2014. július 7-én 20 óra 30 perc körüli időben Vásárosdombón történt szakellátás során megtámadták, tettleg bántalmazták, valamint a mentőautót kővel megdobálták. A feljelentő a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, a mentőautóban csaknem kétszázezer forint rongálási kár keletkezett.

A beszerzett adatok alapján a rendőrök két helybeli férfit és egy nőt hallgattak ki gyanúsítottként. A velük szemben folytatott büntetőeljárást a nyomozó hatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek megküldte.