Reagált a Jobbik Páva Zsolt interjújára

Reagált Fogarasi Gábor a jobbikos pécsi önkormányzati képviselő a Páva Zsolttal, Pécs polgármesterével készített interjúra. Sajtóközlemény: 

“Reakció a Páva Zsolt ötperces interjúra, 5 mondatban

A Jobbik nem állította, hogy nem emelkedtek Pécs bevételei, a Jobbik azt állította, hogy a Fidesz csődbe kormányozta a várost.

A Jobbik nem közölt fantazmagóriákat, a Jobbik azt közölte, hogy Pécs adóssága a polgármester által bevallott összeghez képest jóval nagyobb, a 20 milliárd forintot is elérheti.

A Jobbik nem arról tudósította a pécsieket, hogy a közelmúltban itt megtelepülő cégek nem fizetnek adót, a Jobbik arról tudósította a pécsieket, hogy a költségvetés óriási bajban van.

A Jobbik nem arról tájékoztatta a polgárokat, hogy nem érkeztek befektetők a városba, a Jobbik arról tájékoztatta a polgárokat, hogy nem elegendő a beruházások száma.

Végezetül, a Jobbik ajánlja polgármester úr figyelmébe a tényt: ha a „növekvő” bevételek elmaradnak a kiadásokhoz képest, a végeredmény mínusz előjelű, és talán praktikusabb volna haszontalan töltelékinformációk helyett például a baracklekvár főzésről értekezni a fideszes sajtóban, ha már uborkaszezon van”.

Fogarasi Gábor

Pécs önkormányzati képviselő