Régiós vezérigazgató lett Winkler Tamás

A Dunántúli Regionális Vízművek vezérigazgatójává nevezték ki Winkler Tamást, a Tettye Forrásház vezérigazgatóját. Pécs polgármestere azt kérte az igazgatótól, hogy 2010 októberéig még vezesse a céget.

“A pécsi példát követi Magyarország legnagyobb vízműve

Pécsett sikerült megvalósítani a hatékony és gazdaságos vízszolgáltatást a fogyasztók érdekeinek maximális figyelembevételével úgy, hogy még díjcsökkentésre is sor került.

A Tettye Forrásház Zrt. tavaly októberi megalakulását követő 3 hónap alatt – a korábbi szolgáltató több milliós kalkulált vesztesége ellenére – 60 millió forintos nyereséget termelt Pécs számára, amely azóta is folyamatosan növekszik. Mindezt úgy, hogy a lakossági vízdíjakat sikerült jelentősen csökkenteni.
Pécs példa Magyarország számára, mert az elmúlt időszak bizonyította, hogy a lakossági igényeket, a fogyasztóbarát magatartást és a gazdaságos, hatékony cégműködést össze lehet hangolni.
Az elmúlt évek tapasztalatai és a Pécsett végzett eredményes, példaértékű munkája miatt Magyarország legnagyobb vízszolgáltatója, a Dunántúli Regionális Vízművek vezérigazgatójává nevezték ki Winkler Tamást, a Tettye Forrásház vezérigazgatóját.

Pécs polgármestere gratulált Winkler Tamás kinevezéséhez, egyúttal kérésére a Tettye Forrásház vezérigazgatója kitölti szerződéses idejét Pécsett, és továbbra is ellátja feladatait 2010 októberéig.
A városvezetés eltökélt célja, hogy októbertől hasonló szellemben, hasonló kvalitású vezetővel dolgozzon együtt a Tettye Forrásház élén.”

Polgármesteri Kabinetiroda

Hirdetés