Részegen, jogsi nélkül

Büntető- és szabálysértési eljárás is indult azzal a sofőrrel szemben, aki részegen az iratai és rendszám nélkül közlekedett.

A rendelkezésre álló adatok alapján L. Ferenc 40 éves somogyhárságyi lakos december 15-én három óra körüli időben Somogyhárgyságy és Kishárságy közötti útszakaszon közlekedett forgalmi rendszám nélküli autójával, amikor a rendőrök intézkedés alá vonták.

hirdetés

A férfi nem tudta igazolni magát, ugyanis nem voltak nála az iratai, ráadásul jogosítványa sincs, derült ki az intézkedés során. A rendőrök az alkoholszondát is megfújatták vele, kiderült, hogy ittasan ült a volán mögé, ezért további mintavételre előállították.

L. Ferenc ellen – szabadlábon hagyása mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt a Szigetvári Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított, a további szabályok megszegése miatt szabálysértési eljárást kezdeményezett.

  • bagoly a fán

    annyit fog ülni ez a falusi lúzerferi ezért, mint a szlovák nő 4Xes halálosgázoló, stimmt? Na, azééé!

  • Fecóka

    Hmm. Persze ! Hogyha netán meg emberéletet, követelő baleset történik, akkor az ártatlan lett volna a hibás, mert miért, és miért pont ott közlekedett, ahol épp közlekedett ! Az okozó meg pár évvel megúszta volna az egészet, és utánna meg jót röhögött volna a markába ! Egyszerüen felfoghatattlan, hogy néhányan, milyen felelőtlenségekre képesek, és a tettükkel mást sodornak, éltveszélyes helyzetbe .