Sátánisták rongálták meg a pécsváradi templomot

Gyalázat: sátánista jeleket festettek a pécsváradi templomra, a helyiek egyik büszkeségére. Festékszóróval fújták tele a bejáratot és a falakat. A polgármester nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki megtalálja a tettest.

hirdetés

Fejjel lefelé fordított keresztek, pentagrammák “díszítik” a gyönyörű pécsváradi templom falát. Döbbenetes látvány az arrafelé haladóknak.

Zádori János, a település polgármestere elmondta, a múlt hétvégén kapta az információt a rendőrségtől. Azonnal százezer forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel annak a városvezetés nevében, aki kézrekeríti a tettest, akinek felelnie kell minősíthetetlen tettéért.

Ezzel együtt kérte a rendőrséget, kiemelten kezeljék az ügyet, nagy erőkkel folyik a nyomozás. Azóta számos bejelentés érkezett, de még nem sikerült elfogni az illetőt.

A polgármester Facebook oldalán is beszámolt az esetről, hozzátéve, a nyomravezető nevét bizalmasan fogják kezelni, a sátánista rongáló esetében már nem járnak el hasonló diszkrécióval, meg fogja kapni a kellő nyilvánosságot.