Segíti a felkészülést a Diákhitel Központ

Tovább bővítette innovatív oktatási segédletét a Diákhitel Központ: a történelem érettségi tételek mellett az idén irodalom tantárgyból kerültek fel új tartalmak a fiatalok által látogatott közösségi médiafelületre.

A központ MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a végzős középiskolásokat megcélzó applikáció a játékos formában történő tanulást erősíti, négy héten át kínál hasznos időtöltést a felhasználóknak.

A Diákhitel Központ innovatív oktatási segédlete színvonalasan kidolgozott irodalmi érettségi tételekkel és hozzájuk kapcsolódó kreatív tartalmakkal teszi érthetőbbé és színesebbé a lexikális tudásanyagot. Heti öt kidolgozott magyar és/vagy világirodalom tétellel találkozhatnak a diákok, elsajátításukról heti ellenőrző kérdéssor kitöltésével kaphatnak visszacsatolást.

Az egyes fordulókban részt vevő játékosok hetente nyereményekkel is gazdagodhatnak.

Az évről évre bővülő segédlet érettségi tudásbázisként is szolgál a középiskolásoknak, ugyanis az irodalom tételekkel párhuzamosan a tavaly kidolgozott harminc történelem tétel is elérhető. A felhasználói statisztikák azt mutatják, hogy az alkalmazás elérte célcsoportját: az oktatási segédletet aktívan használók száma tavaly meghaladta a háromezret, 70 százalékuk érettségiző és a felsőoktatásba frissen belépő diák volt.

Az alkalmazás a itt érhető el.

hirdetés