Sértetteket keres a rendőrség!

A Pécsi Rendőrkapitányság várja azok jelentkezését, akiket K. József ingatlan felújítási munkálatok elvégzésének ígéretével becsapott és nekik kárt okozott – adta hírül a Police.hu

hirdetés

A Pécsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. József pécsi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 26 éves férfi József ingatlan felújítási munkálatok elvégzésére a „Pécsi Hírek” újságban “szobafestés 30 % kedvezménnyel, telefonszám 06-30/730-2527” hirdetése alapján megállapodást kötött a jelentkezőkkel a munkálatok elvégzésére, azonban a kért anyagköltség és munkadíj átvételét követően a vállalt munkákat csak részben vagy egyáltalán nem végezte el.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akiket K. József ingatlan felújítási munkálatok elvégzésének ígéretével megkárosított, hogy a Pécsi Rendőrkapitányságon személyesen vagy hivatali munkaidőben a 72/504-400/14-32 melléken, illetve a 107; 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén tegyenek bejelentést.