Soron kívül ellenőriznek a budapesti reptéren

Az utóbbi időben megszaporodtak a lopások Ferihegyen, ezért a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleményben közölte, hogy soron kívüli hatósági ellenőrzést fognak tartani a fővárosi repülőtéren – írja az Index.hu. 

hirdetés

Az utóbbi időben szétlopták az utasokat Ferihegyen, ezzel párhuzamosan a Budapest Airport elhárította a problémát, mondván, alvállalkozók kezelik a poggyászokat. Január 19-én a budapesti dél-koreai nagykövetség nyilvános Facebook-posztban hívta fel a figyelmet a Liszt Ferenc repülőtéren elharapódzott poggyászfosztogatásokra, miután többeknek eltűntek a dolgai. De aznap este több magyar utast is megloptak. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium most közleményben közölte, hogy soron kívüli hatósági ellenőrzést fognak tartani a fővárosi repülőtéren

“A közlekedési hatósági hatáskörben eljáró Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az utasok poggyászainak kezelésére engedéllyel rendelkező, a légitársaságok által megbízott földi kiszolgáló szervezetek soron kívüli hatósági ellenőrzését rendelte el 2018. február 5-én”

– áll a közleményben.

Hirdetés