Sorozatbetörőt fogtak a rendőrök

A 48 éves férfi, aki ellen négy elfogatóparancs volt érvényben, 13 hétvégi ház feltörését ismerte el.

hirdetés

A Pécsi Rendőrkapitányság Uránvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottjai február 24-én 14 óra 40 perckor vonták intézkedés alá Pécsett a Magyarürögi úton F. János pécsi lakost. Megállapították, hogy a férfi ellen négy elfogatóparancs volt érvényben, valamint összefüggésbe hozható több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével.

A ruházatátvizsgálás során a férfi zsebéből előkerült egy kés, ezért ellene közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt is eljárást kezdeményeztek.

F. Jánost a rendőrök elfogták, előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták, mely során 13, Pécs területén lévő hétvégi ház feltörését ismerte el. Az ingatlanokból 2013 novembere és 2014 januárja közötti időszakban különböző használati tárgyakat, szeszesitalt, élelmiszert és műszaki cikket lopott el.

A férfi ellen tíz rendbeli lopás vétség és három rendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Pécsi Rendőrkapitányság folytatja a büntetőeljárást.

  • Jajj!

    “zsebéből előkerült egy kés, ezért ellene közbiztonságra különösen veszélyes eszközzel kapcsolatos szabálysértés elkövetésének gyanúja miatt is eljárást kezdeményeztek.”

  • bumburi

    Milyen érdekes. Ez bezzeg nem érdekli a plebset.:-))