Spiccesen ültek a volán mögé – balesetet okoztak

Az elmúlt 24 órában három esetben is alkoholfogyasztás gyanúja merült fel Baranyában.

hirdetés

Csütörtökön egy 47 éves seregélyesi férfit igazoltattak a rendőrök Mohácson, a Jókai Mór utcában. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést adott, ezért a rendőrök előállították további mintavételre. A férfi jogosítványát elvették, ellene ittas vezetés miatt indítanak eljárást.

Ugyanezen a napon Szigetvár közelében egy kamion letért az útról, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A súlyos sérülést szenvedő 53 éves százhalombattai sofőrt a mentők kórházba szállították, majd a rendőrök az ittasság gyanúja miatt intézkedtek a további mintavételre. A férfi ellen a Szigetvári Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást ittas vezetés miatt.

Pénteken a hajnali órákban egy kisteherautó ütközött össze egy személygépkocsival a 6-os úton Szentlőrinc közelében. A baleset során az autót vezető 50 éves pécsi férfi súlyosan megsérült, ezért a mentők kórházba szállították, ahol a rendőrök az ittasság gyanúja miatt intézkedtek a további mintavételre. Ellene szintén a Szigetvári Rendőrkapitányság indított eljárást.

hirdetés