Szabó Csaba miniszteri biztos marad

Október 23-ától további hat hónapra miniszteri biztossá nevezte ki Szabó Csabát a vidékfejlesztési miniszter. Az erről szóló miniszteri utasítás a Hivatalos Értesítő szerdai számában jelent meg.

hirdetés

A biztos feladata továbbra is az állami tulajdonú földekkel, a földhasznosítással kapcsolatban felmerülő szakmai tevékenység, valamint a rendkívüli ügyekkel kapcsolatos feladatok lebonyolítása.

A miniszteri biztos munkáját a vidékfejlesztési miniszter irányítja, feladata ellátásában a Vidékfejlesztési Minisztérium Miniszteri Titkársága segíti. Tevékenységért a központi államigazgatási szervekről, valamint a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló 2010. évi XLIII. törvény 38. paragrafusának 7. bekezdése szerinti díjazásra és juttatásokra jogosult.

Szabó Csabát tavaly nevezte ki a miniszter az állami tulajdonban lévő földekkel és földhasznosításokkal foglalkozó miniszteri biztossá, ezt hosszabbította meg a mostani miniszteri utasítás – immár másodszor – újabb fél évvel.

Korábban Szabó Csaba a vörösiszappal elöntött térségben zajló mentesítési munkálatokkal, földcserével kapcsolatos koordináló-egyeztető feladatokat látta el miniszteri megbízottként.

  • Mordor

    Kia****om az a szabócsaba? egy fassszopóóóó ééééáááóóó