A segítségnyújtót keresik

A Pécsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

hirdetés

A rendelkezésre álló adatok alapján május 22-én 17 óra 18 perckor Pécsett a Rákóczi úton miután egy Suzuki típusú személyautó kihajtott a parkolóból, majd miközben megfordult a Rákóczi út – Rét utca kereszteződésében nekiütközött a Rákóczi úton a Szabadság út felől a Hungária út felé közlekedő Suzuki típusú motorkerékpárnak. A baleset következtében a motoros vezetője nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a balesetet követően egy doktornő volt a helyszínen, aki a mentők és a rendőrség kiérkezése előtt a sérült ellátásában segítséget nyújtott.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy a segítséget nyújtó személy, valamint aki szemtanúja volt a fenti balesetnek és azzal kapcsolatban információval rendelkezik jelentkezzen a Pécsi Rendőrkapitányság 72-504-400-as központi hívószámán, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú” zöld számán ( h-cs: 8.00-16.00 óra, p: 8.00-13.00 óra), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Képünk illusztráció

MEGOSZTÁS
Előző cikkVan megoldás
Következő cikkÚj civil időszámítás