Szemtanúkat keres a rendőrség

A Pécsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított büntetőeljárást. 

hirdetés

A rendelkezésre álló adatok alapján március 10-én 14 óra körüli időben egy ismeretlen személy kerékpárral haladt Pécsett, a Király utcában a Széchenyi tér irányából a Felsővámház utca felé. A Kazinczy utcai kereszteződéshez érve a kerékpáros eddig tisztázatlan okok miatt egy előtte sétáló fiatal nőnek ütközött, aki ennek következtében elesett és az elsődleges adatok alapján könnyű sérüléseket szenvedett.  Az ismeretlen személy megállás nélkül a Felsővámház utca irányába hajtott tovább.

A rendőrség kéri, hogy aki szemtanúja volt a fenti esetnek, a balesettel, a kerékpáros személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Pécsi Rendőrkapitányság 72-504-400-as központi hívószámán, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8 -16, p: 8 -13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.