Busz és autó ütközött Pécsen

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Pécsi Rendőrkapitánysága eljárást indított közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt – közölte a testület.

hirdetés

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 25-én 18 óra 18 perckor Pécsett a Málomi út és az Enyezd utca kereszteződésében egy kék színű Seat Cordoba típusú személygépkocsi eddig tisztázatlan okok miatt ütközött a Kökény – Pécs között közlekedő távolsági járatú autóbusszal. A baleset során a személygépkocsiban utazók nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedtek.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Pécsi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki szemtanúja volt a fenti esetnek (a balesetben érintett autóbusz utasa volt), és a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 72-504-400 számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8 -16, p: 8 -13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) személyesen a Pécsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán.