Szemtanúkat keresnek

Három személygépjármű ütközött szeptember 20-án délután a Tüzér utca – Nendtvich Andor út – Athinay Simon út kereszteződésében, a rendőrség most a baleset esetleges szemtanúinak jelentkezését várja.

hirdetés

A rendőrségre szeptember 20-án 15 óra 53 perckor érkezett bejelentés, hogy a 6-os számú főút és a Tüzér utca kereszteződésében közúti közlekedési baleset történt.

A rendelkezésre álló adatok alapján a Nendtvich Andor út felől érkező személygépkocsi balra kanyarodása közben az egyenesen az Athinay út irányából a külső forgalmi sávban közlekedő járműnek ütközött. A harmadik autó a belső forgalmi sávban haladt és a már ütközött gépjárműveknek hajtott.

A baleset következtében két személy sérült meg, őket a mentők kórházba vitték.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesetnek szemtanúja volt, a balesettel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon vagy telefonon hivatali munkaidőben a 06-72-504-400/14-59-es melléken, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.