Szünetel a hitelügyintézés

Az előző években már megszokott gyakorlatnak megfelelően – a Diákhitel Direkten végzett átállási munkálatok miatt – idén nyáron sem lehet augusztus 4-ig diákhitelt igényelni. Az online ügyintéző Diákhitel Direkt portál további funkciói a megadott időszakban is zavartalanul használhatók.

hirdetés

A Diákhitel Központ felhívta a figyelmet arra, hogy az internetes hitelügyintézési felületükön, a Diákhitel Direkten végzett karbantartási munkálatok miatt augusztus 4-ig szünetel a hiteligénylés. Fontos azonban, hogy a megadott időszakban a hiteligénylés felfüggesztésétől függetlenül a Diákhitel Direkt (www.diakhiteldirekt.hu) egyéb funkciói változatlanul rendelkezésre állnak, a Társaság automata menürendszere folyamatosan elérhető és a Diákhitel Központ Személyes Ügyfélszolgálatai is a megszokott nyitvatartási rendben fogadják az érdeklődőket.

A közleményben kitérnek arra, hogy augusztus 5-től a diákhitel igénylés a megszokott módon történik: a Diákhitel Központ hitelügyintézési felületén, a www.diakhiteldirekt.hu oldalon elektronikusan kitöltött és kinyomtatott diákhitel igénylési adatlapot továbbra is a felsőoktatási intézményekben, az együttműködő bankokban, postákon és takarékszövetkezetekben kell leadni.

Az érdeklődők a diákhitellel kapcsolatos minden fontos információt, tudnivalót magyar és angol nyelven, a nap 24 órájában, a nyári időszakban is megtalálnak a Diákhitel Központ internetes felületén, a www.diakhitel.hu portálon.