Teherautó ment egy kocsiba Szentlőrincnél

Egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze – írja a police.hu.

hirdetés

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. október 1-jén 20 óra 5 perc körüli időben a 6-os számú főúton Kacsóta és Szentlőrinc között eddig ismeretlen okból egy kamion és egy személyautó ütközött össze. Az elsődleges adatok szerint a balesetben ketten sérültek meg, ők az autóban utaztak.

Frissítve a Katasztrófavédelem pénteki hírével:

Egy ADR (Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Európai Megállapodás) hatálya alá tartozó teherautó – amely korábban gázolajat szállított-, belehajtott az előtte haladó személyautóba. A személyautóban négyen utaztak, akik közül az elsődleges információk szerint egy ember súlyos, három személy pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A szlovén kamion sofőrje épségben kiszállt a járműből.

A szigetvári tűzoltók szabadították ki a személyautó utasait, majd segítséget nyújtottak a helyszín biztosításában. A katasztrófavédelem iparbiztonsági szakembereit, és a katasztrófavédelmi mobil labort is a helyszínre riasztották, akik rendkívüli ADR ellenőrzés alá vonták a járművet. A műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon.