TEK-esek fogták el a fegyverest

Április 7-én 9 óra körül egy bükkösdi nő bejelentést tett a Szentlőrinci Rendőrőrsön, ugyanis volt élettársa az elmúlt időszakban több alkalommal életveszélyesen megfenyegette és bántalmazta.

hirdetés

Elmondta, hogy a 25 éves férfi egy alkalommal kést szorított a nyakához, de olyan is előfordult, hogy kispuskát fogott rá.

A bejelentést követően a szigetvári rendőrök felkérésére a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége a férfit a lakásán elfogta. A nyomozók a házkutatáskor a melléképület mögött rejtegetett, házilag átalakított távcsöves kispuskát, valamint a hozzá tartozó lőszereket lefoglalták.

A bükkösdi lakost a Szigetvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként tett vallomásában a lőfegyverrel visszaélés bűntett elkövetését elismerte, azt azonban tagadta, hogy volt élettársát megfenyegette vagy zaklatta.

Így fogták el a TEK-esek a férfit:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=qKJcnb6t38Q” height=”700″]

A nyomozó hatóság lőfegyverrel visszaélés bűntett és zaklatás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a férfival szemben, majd – bűnügyi őrizetbe vétele mellett – előzetes letartóztatását kezdeményezték.